Jump to content

SzegediXY

ViP
 • Pontszám

  2,877
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

64 Szegény

About SzegediXY

 • Rang
  A fórum (k)réme
 • Születésnap Július 14

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Vajon?
 1. SzegediXY

  Megvalósult, amit a Photoshoptól a legjobban vártunk

  Előre látom, hogy a háttérnél megint le fogunk akadni. A hátteret példák alapján ki tudja találni. Ha megvizsgál 200-300 hasonló esetet, arról máris ki tudja átlagolni, hogy mi lenne oda a legjobb. Márpedig ennyi példája lesz, mert ahogy említette Ica, internet
 2. SzegediXY

  Megvalósult, amit a Photoshoptól a legjobban vártunk

  Én még a GPS-ről is azt hittem, hogy lehetetlen, mikor először hallottam ról a TV-ban, hogy majd sok év múlva lehet hogy lesz ilyen. Igen is ki lehet találtatni egy programmal, hogy mi lehet a dolgok mögött, csak nem 1 GB-nyi adatbázist fog felhasználni, hanem mondjuk 1 terrát, és nem lesz elég neki 4 giga ram, hanem a többszöröse.
 3. SzegediXY

  Minecraft

  Igen, ez majdhogynem így van A redstone-nal lehet programozgatni alap szinten. Vannak akik számítógépet összeraktak belőle (8 biteset, ha jól emlékszek)
 4. Én az angol autókat csak az eleganciájuk miatt választottam (RR, AM, Bentley, Jaguar, McLaren)
 5. Mindig abból lesz nagyobb pénz, amit később adnak ki. Addigra nagyobb a közönség, könnyebben hozzá lehet férni stb. Annyira nem meglepő. Hasonló a helyzet a mai énekesekkel, akik döntögetik a Beetles és Queen rekordokat. Ha régen is olyan egyszerű lett volna megvenni egy lemezt, hogy leülnek az emberek a foteljükbe, párszor megmozdítják az ujjukat és kifizetik 3-4, esetleg kicsivel több ebéd árát, ráadásul USSR is felbomlott volna és lett volna már időben szabad piac, ezek a rekordok sose dőlnének meg, csak a népességgyarapodás miatt.
 6. SzegediXY

  Sniper Elite 3.

  Nem törlöm a kommentedet, hátha valakinek van hasonló problémája. Én azt tudom javasolni, hogy keresd meg, milyen release-t töltöttél le, és utána olvass utána fórumokon a hozzászólásoknak. Általában nem csak neked van ilyen bajod, és gyakran találnak rá megoldást. Keress utána egy kicsit guglin, és ha megtalálod, írd ki ide is, ha valakinek hasonlü gondja lenne, ne kelljen keresgélni (ha nagyon nem megy, keresd ki nekem a release-t, és megpróbálkozok vele én is, bár most 2 hétig nem ígérek semmit)
 7. SzegediXY

  A Galaxis Őrzői (előzetessel)

  A Mosómedve tud beszéééééélni :D Nem tudom, mit várjak ettől a filmtől, de remélem tele lesz poénokkal
 8. SzegediXY

  Flickr: nincs már többes bejelentkezés

  Hülye aki elhiszi, hogy felhasználói élményt akarnak növelni Szimplán az kell nekik, hogy legyen minél több embernek yahoo fiókja, de ezzel csak azt érik el, hogy a felhasználók töredéke csinálni fog, a többi meg otthagyja és keres egy másik oldalt.
 9. SzegediXY

  GTA 5

  Hát, szerintem hülyék lennének december 31-ig várni. Legkésőbb december elején kiadják, ha van eszük
 10. Ezzel egyet tudok érteni. Csak azért, mert számítástechnikai eszközön keresztül csinál ilyet, nem jelenti azt, hogy nem öl embert stb.
 11. SzegediXY

  Az Ncore hivatalosan is fent van a Facebookon

  és mellé lepaktáltak valamelyik magyarországi játékforgalmazóval, hogy nem töltik fel a Watch Dogs-ot, mert akkor több magyar nyelvű játékot kaphatunk a Ubisofttól. Csak aztán tényleg legyen értelme
 12. SzegediXY

  Tudtok mondani ilyen játékot?

  Manapság ilyeneket nem nagyon fogsz találni, mert ha valami Open World, az nagy előnynek számít. Mondtam volna a Skyrim-et, de mivel abban lehet fejlődni és nagyon sok úton lehet haladni, az kiesik. Mondjuk a Walking Dead-ekről azt hallottam, hogy eléggé korlátozott játékmenetük van, egy próbát lehet megér.
 13. SzegediXY

  TF 4. - Age of Extinction

  Az a jelenet 1:49-nél komolya? mikor két kézzel fog egy fegyvert és azzal visszatartja az egyik transformer karját? Ez már vicc
 14. SzegediXY

  Minecraft

  Kicsit modolva van, de szép szerintem próbáljátok ki nyugodtan, hatalmas élmény barátokkal játszani
 15. SzegediXY

  Mindenki fizessen, ahol szól a zene!

  Ezt elhiszem, viszont ha például egy kávézóról beszélünk, ami egy nyugis hely illik, hogy legyen, ott nem árt, ha van a háttérben valami klasszikus, vagy hasonló. Rendkívül sokat tud dobnia hangulaton, illetve megnyugtató is tud lenni. Én például egy kávéra olyan helyre vinnék el egy lányt, aminek a hangulata jobb. Ez persze éttermeknél nem feltétlen van így, mert úgyis ott már számít az ár, a minőség, a mennyiség, főleg, ha gyakran elviszed az ebédedet. Mondjuk ha hasonló ilyen szempontokból két hely, és csak 5-10% eltérés van a felsorolt szempontokban, akkor inkább azt a helyet választom, ahol jobb a közérzetem. Fogorvost pedig természetes, hogy nem váróterem alapján választasz
×