Jump to content

sanyi007

Elit
 • Pontszám

  22
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

29 Semleges

About sanyi007

 • Rang
  WarezApó

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. Jack Reacher: Nincs visszaút Jack Reacher Never Go Back 2016 BDRip x264 HuN TRiNiTY Szinkronizált,amerikai kínai akció krimi thriller, 2016 (korhatár: 16) Leírás: Jack Reacher (Tom Cruise) visszatér a maga sajátos igazságszolgáltatási módszereivel ebben a várva várt folytatásban. Susan Turner hadnagyot (Cobie Smulders), aki Reacher régi nyomozóegy- ségének jelenlegi vezetője,letartóztatják hazaárulásért. Reacher nem kételkedik a nő ártatlan- ságában, de ahhoz, hogy ezt bizonyítani tudja, ki kell szabadítania őt a börtönből,és fel kell tárnia egy nagyszabású kormányzati összeesküvést.Az események gyorsan eldurvulnak,és a szökés- ben lévő páros számára már nem csupán a saját nevük tisztázása a tét, hanem az életük is. A nyomozás során Reacher olyan titokra bukkan, amely örökre megváltoztathatja az életét... rendező: Edward Zwick forgatókönyvíró: Marshall Herskovitz, Edward Zwick operatőr: Oliver Wood zene: Henry Jackman producer: Tom Cruise, Don Granger vágó: Billy Weber szereplők: Tom Cruise (Jack Reacher) Cobie Smulders (Susan Turner) Danika Yarosh (Samantha Dayton) Patrick Heusinger (Hunter) Aldis Hodge (Espin) Robert Knepper (Harkness) Madalyn Horcher (Leach) Robert Catrini (Moorcroft) Austin Hébert (Prudhomme) Minta képek: Videó információk: Méret: 1,29 GB Hossz: 1:58:01 Típus: Matroska (AVC - Advanced Video Codec) Felbontás: 720 x 302 pixel Bitráta: 1 302 Kbps Képkockák száma/mp: 23.976 Oldalarány: 2.35 Audió információk: Audiósávok száma: 1 Audiosáv #1 adatai: Audiósáv típusa: AC3 (AC3) Csatornák száma: 2 Bitráta: 192 Kbps CBR Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz Letöltés: [Hidden Content] Sample: [Hidden Content]
 2. sanyi007

  Vérfarkas vagy Vámpír

  Vérfarkas... a vámpírok nappal túl sebezhetőek (persze itt is lehet vitatkozni, hisz elvileg a legősibb vámpírok nappal is előjöhettek)
 3. sanyi007

  Szex a tanárnővel!

  Hátőőő. Igen. Néha, de lehet hogy kicsit gyakrabban is nekem is megfordul a fejembe, hogy milyen lenne egy tanárnőcskével a szertárban különórát venni.
 4. sanyi007

  Állítólag (mythbusters, Mítoszrombolók, Mítoszírtók)

  Bírom a műsort, mert érdekes dolgokat csinálnak, de a mythbusters a jobb. Meg bejön benne az a kiscsaj is.
 5. sanyi007

  Smallville

  Chloe a legjobb. Naggggggyon jó csaj, nem is értem hogy Clarknak miért pont Lana kell. Reménytelen egy alak.
 6. sanyi007

  Te mit iszol internetezés közben?

  Tea és tej. a két legjobb. A tea jó melegen, a tej jó hidegen. Én ha alkoholt iszok a gép előtt, vagy elálmosodom, vagy megfájdul a fejem, szóval az nem igazán jön be.
×