Jump to content

Mia

Veterán
 • Pontszám

  28
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

43 Semleges

About Mia

 • Rang
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
 1. H3SW v0.8.0 Beta- a napokban lehetett letölteni.- Nekem nem telepíti fe a gép. Windows 8.1-et használok, HOMM 3 GOG van rajta, a legújabb MYTH moddal. Segítenétek?
 2. Azt szeretném megtudni, hogy milyen programok vannak, amelyeket feltelepített vírusirtó - azaz Comodo Internet Security- mellett is le tudok futtatni időnként. Rengeteg maleware és hasonló, kellemetlen támadásban van részem nap, mint nap. Nem vagyok benne biztos, hogy a Comodo mind észreveszi, mert elég furán működik a gépem.
 3. Szeretnék windows termékkulcsot venni, kedvező áron mert az enyém 2 nap múlva lejár - és ezt az oldalt találtam. Tudtok infókat róluk?
 4. Szia! Ebből csak az első évad létezik szinkronosan?
 5. Mia

  Tabletre Windows XP, vagy Windows 7

  Köszönöm a válaszokat! Láttam épp a napokban megint, de nekem nagyon borsos az ára. 40 ezer postával :-(
 6. Mia

  Tabletre Windows XP, vagy Windows 7

  Láttam épp a minap olyan tabot, amin xp van, csak lekéstem róla, mert már eladták, mire észrevettem. Külföldi oldalon is láttam Win7-tel tabletet, csak magyar oldalon nem találok.
 7. Szeretnék egy olyan tabletet, amin windows xp, vagy max. windows 7 op. rendszer van. Lehet venni valahol, vagy fel lehet telepíteni pl. egy windows 8, 8.1, 10-es tabletre?
 8. Az első és második évad utolsó 3 része egyforma. Fel tudnád tenni rendesen ezeket?
 9. Mia

  Microsoft Windows 8

  Kicsit összezavarodtam. A gépemmel együtt vettem feltelepítve (használtan, de cégtől) a Windows 8.1 programot. Szeretném feltenni egy másik gépre, ami vacakol- azon még win 7-es van, de nincs meg a termékkulcs. Azaz kiszedtem a gépből- elolvastam a neten, hogy kell licensz kulcsot "csinálni" jegyzettömb segítségével. eddig a legnagyobb nyugalomban voltam, de ma, valamiért bementem a gépházba és lemásoltam az ott lévő adatokat a Windowsról ( az akartam tudni, hogy pro, vagy valami más), és ott kiadott egy termékazonosítót, ami teljesen más, mint amit kiszedtem anno a másik módszerrel. Kicsit körülményesen írtam le, de így érthetőbbnek gondolom. A termékazonosító mi lenne pontosan? Még egy kérdés: mi van akkor, ha ugyanazt a termékkulcsot használom két gépnél is itthon. Lesz valami aktiválás probléma, vagy ilyesmi?
 10. Mia

  Microsoft Windows 7

  Lehet Windows-os alapú mobiltelefonon kisebb windws-os pc-s játékokkal játszani? Magyarul: a gépről rátölteni a mobilra és ott játszani rajta. Az újabb Windows-ok nem viszik a régi játékokat, így megoldást keresek. Pl. vennék egy Win7 alapú mobilt.... vagy -esetleg- valaki meg tudná buherálni ezeket a játékokat.... Ezek tényleg nem nagyok. Pl Nankin, Green Thumb Card, Winhanafuda. Sok-sok éve játszom velük pihenésképp. Nekem ezek jöttek be. Nagyon nem értek hozzá, ne szidjatok, ha hülye a kérdés
 11. Köszönöm a választ! Elvileg Gog-os verzióm van, de nem megy. Rendesen már a Windows 7 alatt sem ment.
 12. Sziasztok ! Van néhány kisebb, pepecselős, illetve kártyás játékom, amiket fel szeretnék tölteni magamnak, online játék formájában, valamilyen weboldalra, (majd regizek), mivel régebbi típusú op. rendszerekhez készültek és nem viszi a Windows 8.1, illetve a 10. Programozni nem tudok. Megoldható egyszerűbben? Olyan játékokra gondoltam, mint a Nankin, Green Thumb Cards, Alintetris, stb... Sok éven át használtam őket pici kikapcsolásra. Hiányoznak nagyon. A Homm 2-ben már nem is reménykedek
 13. Mia

  Nyomtalanul - (Kvinden I Buret) dvdrip xvid

  Én is szeretném, ha lehet!
 14. Mia

  A Nagy Microsoft Windows 7 Téma

  Nekem ez hiányosnak tűnik, nem is jön be a letöltés. Pontosan mi is a link rendes neve (amit be kell másolni a címsorba)
×