Jump to content

Prototype1

Törzstag
 • Pontszám

  6
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

37 Semleges

About Prototype1

 • Rang
  Pelenkás

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. Prototype1

  DNS fegyverrel a bűnelkövetők ellen

  Na mi az ami változtat a DNS-en? Hát a vírusok.... Szép új világ... Találják ki a DNS kamerát, az sokkal jobb, de az is a teljes globalizációhoz vezet. RIF, biochip, stb. minek ez nekünk? Ki vagy kik akarnak minket ennyire nyilvántartani?
 2. Prototype1

  Itt az ehető csomagolás a gyorskajához

  Akkor minek egyáltalán csomagolni? Ez kb ugyan az a szitu, amikor az USA holdprogramban, több százmillió dollárt áldoztak egy gravitáció mentes írószerszám kifejlesztésére, hogy az űrhajósok tudjanak naplót, stb. jegyzeteket írni. A CCCP egyszerűen annyit mondott: karandash vagyis ceruza....
 3. Az, hogy mi európaiak nem látjuk őket öregedni, vagy nem tudjuk a kort megsaccolni, az csak egy biológiai program. Így vagyunk tervezve, hogy egy ázsiai vagy afrikai arc számunkra majdnem egyforma. Sokat kell sárga vagy fekete közösségben élnünk, hogy meglássuk a különbségeket vagy akár az öregedést. A hosszú élet, valószínűleg a normál táplálkozásból ered. Itt az iparosodás bölcsőjében, amit eszünk vagy iszunk, majdnem mind mű, mesterséges, gén-kezelt. Lassan semmi közünk a természethez. És akkor nem említettük a légszennyezést, a környezeti hatásokat, stb. Van egy csomó... eleve az áram állandó 50 hz rezgése sem, ami szervezetünkben nem kívánt indukciókat eredményez.
 4. Prototype1

  3D-s pornótól lett fekete gyereke a fehér nőnek

  Szeplőtelen fogantatás... de vicc, és tipikus amerikai hülye a férj is, hogy hisz ilyen dajkamesékben, na pláne az is aki ebből média infót csinált!
 5. Prototype1

  Kiakadt a Negrón 50 Cent

  A (Negró) megijedt a (negrótól) ... Nem értem hogy Curtis James Jackson-nak (Fifty) azon kívül hogy itt koncertje volt mit keresett a tescó-ban ha már egy csomó helyen volt és csomó pénze van akkor mért pont a tescó-ba ment mért nem valami drága és puccos étterembe költi a pénzét. Nem egyből mutogatnia kéne másokra hogy miért van a (negrós) zacskón felakasztva egy néger ember megkérdezi valakitől hogy mit ábrázol a cukorkás zacskó képe.Nem igazán tudom felfogni hogy egy zacskó cukorból hogy törhet ki a 3.-adik világháború XD.
 6. Prototype1

  Need for Speed Most Wanted 2012

  Letöltöttem A Need for Speed Most Wanted 2012-t és megcsináltam a kért javaslatokat, amiket a letöltésnél írnak.Szerintem ez másoknál is előfordult hogy játék közbe Hiba,Error,A speed.exe működése váratlanul leállt,hiba a futtatás közben stb.Utána néztem a dolgoknak, megnéztem vagy 10-15 oldalt ilyeneket írtak pl: A skidrow amit hozzá raktak hibás vagy tört, nem jó crack-et raktak hozzá. Ezután letöltöttem vagy 3 fajta skidrow-ot leteszteltem mind a 3-al nem igazán működött, ugyanazok voltak a hibák, más crack-et is szedtem le hozzá nem ment.És szeretnék segítséget kérni hogy még mit lehet tenni hogy ezek ne forduljanak elő mert idegesítő, hogy pont akkor száll ki mielőtt kivittél volna egy pályát stb. És ha esetleg valakinek meglenne a játék teljesbe vagy hibamentes változatba akkor szeretném, ha küldene 1 letöltési linket. Ha lehetne akkor data.hu-s.Előre is köszönöm. gép konfig:AMD-Athlon X4, 4GB ram

A letöltési témákba írt köszönetekért és tárhely kérésekért azonnali figyelmeztetés jár!

×