Jump to content

marmegint

Törzstag
 • Pontszám

  14
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

3 Semleges

About marmegint

 • Rang
  Pelenkás
 1. Hello, a hangoskönyvekhez ahol csak egy vagy két mp3 fájl van, azokhoz nincs cue fájl amivel a tényleges részekre szét lehetne szedni? Vagy nincs meg úgy hogy nem egybefűzve vannak a részek? Köszi.
 2. marmegint

  Ki vagy, Doki? (Doctor Who?) (S05) (2010)

  Üdv, A későbbi évadokból 7, 8, 9, 10, 11 is tudnál feltenni szinkronosakat? Az nagyon szuper lenne. Köszi.
 3. Üdv, Az ötödik fájl sérült. A WinRar is annak jelzi, és a mérete is kb. fele akkora, mint a többinek. Megtudnád nézni? Köszi.
 4. Üdv. A plugin a letöltőprogramban van. Beállítási gond is lehet. Frissíteni kell a plugint és/vagy a programot. Rosszabb esetben programcsere. Megnéztem böngészőben és jók, le is tölthetőek az általad említett linkek.
 5. Hello, Nagyon jó lenne a letöltés, ha a tárhelyenlévő nyelvezet is érthető lenne. Ilyen üzenetet ír ki pl: "Pro stahování bez čekání se zaregistrujte, nebo počkejte" Lehet össze vissza klikkelgetni, közben meg valamilyen kártevőt összeszedni. Lassan minden feltöltő máshová tölt fel. Letöltő programok nincsenek hozzájuk, van amelyiknél folyamatosan előugróablakok vannak. Miért nem lehet normális helyet választani, és nem ennyi félét?! Előfizetni ennyi helyre is meg elég költséges.
 6. marmegint

  A szmokinger - (The Tuxedo) 2002, DVDRip.XviD, prémium

  Hello, Lehet tudni, hogy miért más a CD1 és a CD2 bitrátája? Köszi.
 7. Hello, Több fájl sem található már. Feltudnád tenni újra? Köszönjük.
 8. Sziasztok, Nincs meg valakinek az alábbi, már nem elérhető 3. rész? [Hidden Content] vagy [Hidden Content] [Hidden Content] A feltöltő sajnos már visszavonult. Köszi.
 9. marmegint

  Csillagkapu: Univerzum - Stargate Universe (2009)

  Sziasztok, Nincs meg valakinek az alábbi, már nem elérhető 16. rész? [Hidden Content] vagy [Hidden Content] A feltöltő sajnos már visszavonult. Köszi
 10. Hello, Ez a sorozat egyik nagy kedvencem, nagyon meglepett, mikor megláttam hogy itt van. A hiányzó részeket tudnád pótolni? Ezer köszönet.
 11. marmegint

  Felbontások minősége

  Üdv, Az lenne a kérdésem, hogy filmeknél hogyan lehet eldönteni két filmről, hogy melyik a jobb minőségű? Megnézhetjük a bitrátájukat is, de az mindig jóirányba vezet minket? Például amikor egy 700 MB-os avi film ki lesz írva DVD-ként, akár lemezre, akár képféjlba, akkor is a minőség csak az lesz ami az avi-nál is volt. Ugyan ezt a fajta felkonvertálás lehet pl. DVD-ről vagy 720p-ről 1080p-re. Azt lehet látni, hogy volt a forrás pl. 2800 kb/s és lett 12000 kb/s. A minőség nem javulhatott, és csak a felbontás lett nagyobb, és itt félrevezethet a bitráta a minőséggel kapcsolatban? Van egy hatvanas évek beli film DVD kiadásban és nem is adták ki másban, fel sem újították. Viszont fellelhető 1080p felbontásban, 18 GB-os mérettel. Itt a két formátum nem azonos minőségű? Köszönöm a válaszokat.
×