Jump to content

bugyikam

Veterán
 • Pontszám

  13
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

1 Semleges

About bugyikam

 • Rang
  Pelenkás

Legutóbb itt jártak

95 profil megtekintés
 1. bugyikam

  Karátok és ellenségek (Lies And Illusions) 2009

  nem tudod máshova felrakni?
 2. pl: [Hidden Content] fentről a 2. kép a lényeg hogy a vonat homlokfala (eleje) nem szemben van. én úgy képzeltem el hogy: én kijelölöm a képen belül a homlokfalrészt amit eleve ki akarok vágni és a képből és ami eleve nem téglalap hanem szabálytalan hasáb vagy mi de mivel nem szemből lett lefotózva be kéne "fordítani/torzítani" mintha ténylegesen szemből lett fotózva.
 3. pl 1 vonatról az eleje meg az oldala látszik (aztem fél profilnak mondják) és nekem pl a képen lévő vonat elejét kellene szembe állítani. hogy pl be tudjam illeszteni 1 objektum borításának a vonat elejét. remélem érthető voltam.
 4. bugyikam

  Összeomolhat az antarktiszi óriásgleccser

  De csak arra a pár hétre míg tartott a Pekingi olimpiaAztán szépen vissza állítottak mindent... a másik hogy nem csak a közlekedés hanem a házfűtés is szennyez. Aztem a világ szennyezésének a harmada származik ebből. nem véletlenül eröltetik a aktív-passziv meg a jobb szigetelésű házakat. Nem is beszélve ennek elérhetőségéről, igaz pénz kérdése ennek része, a többi tényleg pénz, érdek, meg lustaság.
 5. bugyikam

  Windows XP-vel kapcsolatos kérdések

  Sziasztok! Ki is használom az alkalmat! Adva van XP, 2 partició két külön vinyón. Ha nyomom a Start->Sajátgép->d:/ Új kötet, akkor kiírja hogy: A Windows nem találja a(z) RECYCLER\..."betűk és számok sorozata kötőjelekkel"... .com fájlt. Ellenőtizze hogy helyesen írta be a nevét, majd próbálkozzon újra. Fájl kereséshez kattinston a Start gombra, majd a keresés pontra. Volt vinyócsere, újra telepítés, nem segített. Igaz totálkommanderrel el tudom érni a d: particiót. De mi okozza ezt?
 6. bugyikam

  Hány éves korotokban láttatok először pornófilmet?

  még az átkosban (cicializmusban :-)) 14 voltam osztálytársam lakásán néztem néhányszor VHS kazin pornót. Onnét kezdve a szokásos erotikus müsorok a késő éjszakai csatornákon.
 7. bugyikam

  Intim Piercing, Tetkó

  nekem nem. kiborggá válni??? nem elég ami neki van a teste naturban??? ja és nem akarok beakadni ezekbe a piercingekebe, fájhat neki nagyon. tényleg nem volt olyan hogy valakinek emiatt leszakadt a piercingje???
 8. bugyikam

  Desperate Housewives

  kivetted a számból a szót...ahozz képest hogy szappanopera nem olyan rossz az a "szappan"
 9. bugyikam

  Barátok Közt

  néha belenézek, nem nagy szám.
 10. bugyikam

  Szörös vs. szörtelen

  a szőrös még 1 akadály amin keresztül kell verekedned....
×